Menu
Coșul de cumpărături

Despre

Fabricat din Tritan, fără BPA,
fără mirosuri, fără scurgeri

Înscrie-te la newsletter

Recipient ultramodern realizat într-o carcasă ușoară, care este ideal pentru sport, activități în aer liber, călătorii sau utilizare zilnică, deoarece sunt durabile, ușoare și pot fi reutilizate. Sticlele din Tritan sunt recipiente pentru lichide, fabricate dintr-un material plastic de înaltă calitate numit Tritan™.UZSPACE: Sticla ta de apă inteligentă, rezistentă și ecologică 💧💪🌍

Descoperă o nouă dimensiune a hidratării cu UZSPACE, sticla de apă concepută pentru stilul tău de viață activ și responsabil față de mediu. ✨

De ce să alegi UZSPACE? 💖

 • Rezistență de neegalat: Fabricată din Tritan Eastman™ 🛡️, un copoliester inovator, sticla UZSPACE face față cu brio oricărei provocări. Rezistentă la impact 💥, zgârieturi și temperaturi extreme (-10°C până la +90°C) ❄️🔥, această sticlă te însoțește oriunde, de la sala de sport 💪 la drumeții montane ⛰️.
 • Sănătate și siguranță: UZSPACE este 100% fără BPA și alte substanțe nocive ✅, protejând sănătatea ta și a celor dragi. ❤️
 • Design inteligent și practic:
  • Deschidere cu o singură mână: Capacul cu buton și arc special permite acces rapid la băutura ta preferată, chiar și atunci când ești în mișcare. 🏃‍♀️
  • Sistem de blocare sigur: Blochează capacul pentru a preveni scurgerile accidentale în geantă sau rucsac. 🔒
  • Curea de transport integrată: Ușor de transportat datorită curelei de nailon rezistentă și confortabilă. 👜
 • Igienă impecabilă: Tritanul rezistă la pete și mirosuri, păstrând gustul pur al băuturilor tale. ✨
 • Stil și personalitate: Alege dintr-o varietate de forme, dimensiuni și culori vibrante pentru a-ți exprima individualitatea. 🌈

UZSPACE: Hidratare inteligentă pentru o viață activă și sănătoasă! 💚

Setul include o strecurătoare practică, ideală pentru a infuza apa cu fructe proaspete sau a prepara un ceai aromat direct în sticlă. Astfel, te bucuri de băutura ta preferată fără grija semințelor sau a frunzelor de ceai.

 Sticlele Tritan: Alegerea ideală pentru hidratare durabilă, sigură și versatilă 💧💪

Cauți o sticlă de apă rezistentă, fără BPA și perfectă pentru orice aventură? ✨ Sticlele Tritan sunt soluția ideală! Aceste recipiente inovatoare sunt fabricate din Tritan, un material durabil și sigur ✅, care le face perfecte pentru utilizare zilnică, la birou 💼, în sala de sport 🏋️‍♀️ sau în aer liber 🌳.

De ce să alegi o sticlă Tritan? 💖

 • Durabilitate excepțională: Rezistente la impact 💥, zgârieturi și temperaturi extreme ❄️🔥, sticlele Tritan te însoțesc oriunde, fără să te lase la greu.
 • Siguranță pentru sănătate: Fără BPA și alte substanțe nocive 🚫, sticlele Tritan protejează sănătatea ta și a familiei tale. ❤️
 • Versatilitate maximă: Disponibile în diverse forme, dimensiuni și culori 🌈, sticlele Tritan se adaptează perfect stilului tău de viață.

Nu mai aștepta! Descoperă gama variată de sticle Tritan și alege-o pe cea perfectă pentru tine! 🚀

Produs conceput pentru a păstra temperatura lichidelor timp de mai multe ore. Termosuri rezistente, cu o bună capacitate de izolare,capacul se poate deschide parțial sau total.


Corp mat, datorită pulverizării unice de vopsea și lac pe echipamente moderne, care protejează împotriva uzurii și zgârieturilor.
Este fabricat din oțel inoxidabil 18/8 316 la interior și oțel inoxidabil 18/8 304 la exterior, non-toxic.
Pereții sunt fabricați din oțel dublu  și un spațiu cu vid, datorită căruia mențin băutura rece până la 24 de ore și calde până la 12 ore.
Termosul conține 2 orificii: unul mare pentru intrarea lichidului, unul mic pentru intrarea aerului, astfel încât să puteți bea confortabil fără a provoca arsuri de la curgerea rapidă  a băuturii. Dop hipoalergenic din silicon alimentar, rezistă chiar și la cea mai puternică apă clocotită! Termosul se poate spala in masina de spalat vase!