Fabricat din Tritan, fara BPA, fara mirosuri, fara scurgeri

Recipient ultramodern realizat într-o carcasă ușoară, care este ideal pentru sport, activități în aer liber, călătorii sau utilizare zilnică, deoarece sunt durabile, ușoare și pot fi reutilizate. Sticlele din Tritan sunt recipiente pentru lichide, fabricate dintr-un material plastic de înaltă calitate numit Tritan™.

UZSPACE este unic cu o serie de caracteristici:
Material durabil: Tritanul este un plastic rezistent la impact și la deteriorare. Sticlele din tritan sunt concepute să reziste la loviri, zgârieturi și alte condiții de utilizare aspre, fără a se crăpa sau deteriora.
Fără BPA: Fabricat din copoliester ecologic Tritan Eastman™, nu conține BPA și alte elemente nocive.
Rezistentă la temperaturi extreme: Sticlele din tritan sunt capabile să reziste la temperaturi extreme -10 la +90°C, ceea ce le face potrivite pentru utilizare în diverse medii și condiții. Ele pot fi folosite atât pentru băuturi reci (apă, sucuri, smoothie-uri), cât și pentru cele calde (ceai sau cafea), fără a se deforma sau a elibera substanțe chimice periculoase.
Sistem deschidere: Capac cu deschidere automată pe buton cu un arc special, făcând Uzspace singura sticlă ușor de utilizat cu o singură mână.
Sistem blocare: Blocare convenabilă pe partea de sus a butonului, astfel încât sticla să nu se deschidă într-un rucsac sau geantă. Un mecanism simplu, insă convenabil va proteja împotriva deschiderii nedorite, indiferent de modul de depozitare a sticlei.
Ușoare și portabile: Curea de nailon rezistentă, nedetașabilă, confortabilă, ceea ce face recipientul ideal pentru utilizarea zilnică sau pentru activități în aer liber, cum ar fi călătoriile, alergatul sau ciclismul. Cu ajutorul acesteia, scoateți sticla din rucsac foarte simplu.
Rezistentă la pete și mirosuri: Tritanul este rezistent la pete și mirosuri, ceea ce înseamnă că sticla nu va păstra gusturi sau mirosuri neplăcute de la băuturile anterioare.
Varietate de forme și dimensiuni: Sticlele din Tritan sunt disponibile într-o varietate de forme și dimensiuni, inclusiv modele cu capac și pai, ceea ce le face potrivite pentru diverse scopuri și preferințe.

Setul include o strecurătoare, datorită căreia apa poate fi amestecată cu lămâie sau preparată   în ceai, astfel încât, atunci când consumați băutura să nu intre în cavitatea bucală.

În concluzie, sticlele din Tritan sunt cea mai bună opțiune pentru cei care caută recipiente durabile, sigure și versatile pentru băuturi. Ele sunt potrivite pentru utilizare personală, la birou, în sala de sport sau în aer liber, și pot fi găsite în diferite forme, dimensiuni și culori pentru a se potrivi gusturilor și nevoilor individuale.

Produs conceput pentru a păstra temperatura lichidelor timp de mai multe ore. Termosuri rezistente, cu o bună capacitate de izolare,capacul se poate deschide parțial sau total.

Corp mat, datorită pulverizării unice de vopsea și lac pe echipamente moderne, care protejează împotriva uzurii și zgârieturilor.
Este fabricat din oțel inoxidabil 18/8 316 la interior și oțel inoxidabil 18/8 304 la exterior, non-toxic.
Pereții sunt fabricați din oțel dublu  și un spațiu cu vid, datorită căruia mențin băutura rece până la 24 de ore și calde până la 12 ore.

Termosul conține 2 orificii: unul mare pentru intrarea lichidului, unul mic pentru intrarea aerului, astfel încât să puteți bea confortabil fără a provoca arsuri de la curgerea rapidă  a băuturii. Dop hipoalergenic din silicon alimentar, rezistă chiar și la cea mai puternică apă clocotită! Termosul se poate spala in masina de spalat vase!